VIASAT EPIC

Mi volimo istoriju! Od sitnih, fascinantnih detalja, do do globalnih prekretnica. Od oklopa i štitova, do velikih otkrića i katastrofa, opčinjeni smo prošlošću. Od drevnih predaka, do generacija koje su stvorile svet u kakvom živimo danas, naš istorijski program oživljava istoriju na inteligentan, uzbudljiv i moderan način.
Idemo i korak dalje - naš novi segment istorijske drame daje kontekst pukim činjenicama, pronalazi ljudsku dramatiku unutar događaja.

Virtuozno rekonstruisane scene, autentičnost detalja, a iznad svega živost karaktera i uzbudljivi zapleti, pred vašim očima verno će dočarati prošlost. Sjajne istorijske drame, koje intrigiraju, opčinjavaju i pružaju pravo uživanje. Ovo je istorija na epski način - Viasat Epic.

Otkrij odmah

Elizabeta I

Zamišljena kao priča o Kraljici devici u njenim poznim godinama, serija oslikava Elizabetin unutrašnji konflikt između njene dužnosti i osećanja njenog srca, njene propale ljubavne veze i probleme moćne i nezavisne žene, koja se bori da opstane u svetu kojim dominiraju muškarci.

Drama o Elizabeti I, sa prvoklasnom postavkom glumaca: Oskarovka Helen Miren (Elizabeta) i Džeremi Ajrons (Erl od Lajsestera) glume uz Hjua Densija, koji igra Erla od Eseksa.

Epizode