VIASAT EPIC

Mi volimo istoriju! Od sitnih, fascinantnih detalja, do do globalnih prekretnica. Od oklopa i štitova, do velikih otkrića i katastrofa, opčinjeni smo prošlošću. Od drevnih predaka, do generacija koje su stvorile svet u kakvom živimo danas, naš istorijski program oživljava istoriju na inteligentan, uzbudljiv i moderan način.
Idemo i korak dalje - naš novi segment istorijske drame daje kontekst pukim činjenicama, pronalazi ljudsku dramatiku unutar događaja.

Virtuozno rekonstruisane scene, autentičnost detalja, a iznad svega živost karaktera i uzbudljivi zapleti, pred vašim očima verno će dočarati prošlost. Sjajne istorijske drame, koje intrigiraju, opčinjavaju i pružaju pravo uživanje. Ovo je istorija na epski način - Viasat Epic.

Otkrij odmah

Musketari

Red i zakon na ulicama Pariza u 17. veku predstavljali su tek ideju u začetku, ali musketari Atos, Aramis i Portos, bili su mnogo više od lične garde kralja Luja XIII - nerazdvojni, lojalni do smrti i posvećeni uspostavljanju pravde. Ova grupa specijalno treniranih vojnika, zajedničkim snagama borila se u ime časti, hrabrosti, ljubavi, ali i zarad čistog uživanja u nadmetanju. Kada d`Artanjan stiže u Pariz da bi osvetio smrt svoga oca, svojom odvažnošću i spretnošću uspeva da impresionira trojicu musketara i uskoro u njima prepozaje srodne duše. U ovoj seriji prepunoj strasti, odanosti, herojstva i solidarnosti, d`Artanjan i tri musketara bore se bez daha da održe red i zaštite kralja i kraljicu, nadmudrujući licemernog kardinala Rišeljea, koji ne birajući sredstva želi ostvariti svoju viziju moderne Francuske, uz pomoć unajmljenog ubice - prelepe i misteriozne milejdi de Vinter.

Musketari se vraćaju u izuzetnoj drugoj sezoni serije koja eksplodira sa ekrana sa još uzbuđenja, akcije i avantura od kojih zastaje dah, više nego ikada ranije.